Dakbedekking in Breda

Bent u niet tevreden over uw huidige dakbedekking of zoekt u nieuwe dakbedekking in Breda voor het dak van uw aanbouw of nieuwe woning? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die tegenwoordig op de markt zijn voor bedekking op een dak. Kiest u bijvoorbeeld voor dakpannen, of gaat uw voorkeur uit naar een bitumen dak? Voor een plat dak is EPDM-dakbedekking de meest voorkomende, maar er bestaan eveneens alternatieven. Door onze ervaring kunnen we u een goed beeld geven van de voor- en nadelen van bepaalde materialen, zodat u achteraf altijd tevreden bent over de gemaakte keuze. Naast het geven van een passend advies op maat kan onze dakdekker in Breda vanzelfsprekend eveneens zorgen voor het plaatsen van dakbedekking. Voor welke bedekking op uw dak kiest u?

Soorten dakbedekking in Breda

dakbedekking helmondBij het kiezen van het type dakbedekking voor uw woning zult u rekening moeten houden met een combinatie van uw persoonlijke voorkeuren en de dakbedekking op woningen elders in uw buurt. In sommige gevallen heeft de gemeente hier richtlijnen voor opgesteld, waardoor het niet mogelijk is om de bedekking op uw dak sterk af te laten wijken van de dakbedekking bij de buren. Wij adviseren u hier graag in, zodat we samen tot een oplossing komen die het beste van beide heeft; het voldoet aan uw wensen en past in uw buurt!

Ook verschilt het logischerwijs of u een plat of schuin dak heeft. Een schuin dak brengt vaak meer kleur mee in de bedekking van een dak, terwijl er bij een plat dak over het algemeen gekozen wordt voor een zwarte bedekking op het dak. Let op: Wij werken niet met leien en/of rieten daken.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Ervaren vakmannan
  • Wij leveren maatwerk
  • Lekkages snel verholpen
  • Deskundig advies

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar!