Over ons

Wij van RJT dakdekkers helpen u graag verder met dak werkzaamheden. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van daken. Met ons team staan wij klaar voor u. Komt u ergens niet aan uit dan helpen wij u verder. Wij gaan dan samen met u kijken naar het probleem. In overleg bedenken we dan samen een oplossing. Hierdoor wordt u ook betrokken bij het proces en weet u wat er met uw dak gaat gebeuren. Bij ons staat service en kwaliteit centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klant tevreden is. Dit doen wij door snelle en kwalitatieve service te leveren. Verder vinden wij het contact met onze klant belangrijk. We zijn eerlijk tegen de klant.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Plaatsen of vervangen van verschillende soorten dakbedekking.
 • Repareren van dakbedekking.
 • Onderhouden van allerlei werkzaamheden.
 • Verhelpen van lekkages.
 • En nog veel meer..

Jarenlang ervaring

Ons team heeft veel ervaring. Met namelijk meer dan 5 jaar ervaring kunt u rekenen op kwaliteit. Wij zijn onder andere VCA gediplomeerd en u ontvangt een bewijs voor de verzekering. U kunt er dan ook op vertrouwen dan wij de dak werkzaamheden goed uitvoeren. Mocht u achteraf toch niet tevreden zijn dan komen wij terug bij u langs en kijken we het na voor u. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kwaliteit goed blijft.

Bent u geïnteresseerd geworden in onze service of heeft u nog een vraag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u snel verder. Wij horen graag van u.

FAQ - Veelgestelde vragen

Ga altijd na of het KVK nummer van de dakdekker op de site vermeld staat, dit nummer kunt u controleren op de site van de kamer van koophandel. Zo weet u of de dakdekker ingeschreven staat en het een officieel bedrijf is. Kijk dan ook gelijk naar  hoe lang de dakdekker bestaat, een onbetrouwbare dakdekker die mensen oplicht zal niet lang kunnen bestaan. Verder kunt u online gaan kijken naar reviews, let hierbij op of de reviews van echte klanten zijn. Als laatste zijn er verschillende certificaten en bonden waar een dakdekker aangesloten kan zitten om aan te tonen dat ze betrouwbaar zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in daken en leveren hiervoor verschillende werkzaamheden. Zoals het leggen of vervangen van dakbedekking, dakonderhoud, voorkomen en verhelpen van lekkages en algemene dakreparaties. U kunt bij ons terecht voor gratis en vrijblijvend advies, wij voeren een dakinspectie uit en vertellen u wat uw dak nodig heeft!

Wat onderhoud van uw dak gaat kosten is vooraf moeilijk te zeggen. Om een schatting van de kosten te maken moet een dakdekker uw dak op om te zien wat de schade is. U betaalt allereerst altijd de uurloon van de dakdekker. Daarnaast moeten er materialen aangeschaft worden voor het onderhoud, hoe veel dit gaat kosten hangt af van de schade aan uw dak en aan het materiaal waarvan uw dak gemaakt is! U kunt een gratis offerte of dakinspectie aanvragen bij de dakdekker, die kan na een kijkje te hebben genomen de kosten voor u op een rijtje zetten.

 1. Zet een kopje koffie of thee klaar, dit kunnen alle dakdekkers wel waarderen.
 2. Als u een nieuw dak wilt, is het goed om van te voren te weten wat u precies zou willen.
 3. Heeft u een lekkage? Verwijder alvast takken en bladeren. Dit scheelt de dakdekker tijd en hierdoor zult u besparen op kosten voor het uurloon van de dakdekker.

Over het algemeen gaat dakbedekking lang mee. Heeft u een ouder dak? dan kan het zijn dat uw dakbedekking toe is aan vervangen! Ook wanneer uw dak schade is opgelopen door bijvoorbeeld weersomstandigheden kan het zijn dat uw dakbedekking eerder aan vervanging toe is. Wilt u zeker weten dat alles goed is met uw dak en dat deze lang mee gaat? Vraag een dakinspectie aan of pleeg regelmatig onderhoud.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

 • Ervaren vakmannan
 • Wij leveren maatwerk
 • Lekkages snel verholpen
 • Deskundig advies

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar!