Informatie over dakleer in Breda

Dakleer wordt ook wel bitumen dakbedekking genoemd en is bedoeld om platte daken van bijvoorbeeld veranda’s, dakkapellen, schuren of aanbouwen mee te bedekken. Het is een erg sterk en waterdicht materiaal dat bestand is tegen chemische stoffen. Bitumen is daarom een ideaal materiaal voor het bedekken van platte daken. Het leggen hiervan is een lastige klus en vereist vakmanschap. Onze dakdekkers zijn ervaren in het leggen van dakleer in Breda en zorgen ervoor dat het leer op de juiste manier wordt gelegd.

APP en SBS bitumen

dakleerWanneer bitumen is bewerkt met APP zorgt dit voor elasticiteit in het materiaal. Door de elasticiteit is het leer UV-bestendig en beter bestand tegen temperatuursverschillen. Bitumen dat met SBS is bewerkt is ook beter bestand tegen temperatuursverschillen en heeft een grote kleefkracht. De kleefkracht zorgt ervoor dat de kans op lekkages aanzienlijk vermindert.

Kosten van dakleer

De prijs kan erg variëren en hangt af van verschillende factoren zoals de oppervlakte en of het dakleer over de oude dakbedekking kan worden gelegd of dat de bedekking volledig moet worden vervangen. Als er meerdere lagen over elkaar zijn gelegd, kan het zijn dat totale vernieuwing van het dakleer nodig is. Ook als je het dak beter wilt isoleren is het nodig om de hele dakbedekking te vervangen. Met goede isolatie kun je kou buiten het huis houden en wordt de warmte binnen beter vastgehouden. Om een goed beeld van de prijs te krijgen, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd met ons contact opnemen en wij helpen u snel verder.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Ervaren vakmannan
  • Wij leveren maatwerk
  • Lekkages snel verholpen
  • Deskundig advies

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar! Bel: 076-7820526