Zinken daken laten plaatsen in Breda

Bent u op zoek naar een zinken dak? Bent u op zoek naar de hoogste kwaliteit en de beste materialen? Zoek niet verder. Wij leveren en monteren al het zinkwerk wat nodig is voor uw dak en kunnen dit ook voor u solderen als dit nodig is. Uw dak wordt gemonteerd met gepatineerd zink, daarnaast werken we met Titaan, Nova en Qwartz. Wij onderscheiden ons van de rest van de markt door niet alleen te werken met standaard zinkplaten van 1 meter, maar ook gebruik te maken van zinkdelen tot 6 meter. Zinken daken plaatsen in Breda laat u doen door een ervaren dak specialist. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Minder kans op lekkage bij zinken daken

Omdat wij werken met zinken dakplaten tot 6 meter heeft u minder kans dat er soldeerdelen loslaten of scheuren en hiermee voorkomt u lekkage in de toekomst. U investeert als het ware in de toekomst van uw dak, deze kan tot wel 50 jaar mee gaan. De kwaliteit van uw dak is erg belangrijk zodat u hier geen problemen mee heeft in de toekomst. U kunt vandaag nog een offerte op maat opvragen. Onze dak specialisten komen bij u thuis langs om uw dak te inspecteren en te kijken naar een eventuele lekkage. Waar wacht u nog op? Voor een mooi zinken dak bent u bij ons op het juiste adres. Bel direct 076-7820526. Wij helpen u dan snel verder!

Zinken daken zijn mooi voor het oog en de portemonnee

Naast dat zinken daken mooi voor het oog zijn door de moderne uitstraling zijn ze ook duurzaam. Zoals net benoemd loopt u minder risico op lekkages en dit zal u over tijd geld besparen! Daarnaast isoleert een zinken dak uw woning goed waardoor uw energie verduurzaamd wordt. Hierdoor kunt u besparen op uw energie rekening! We zetten de voordelen voor u op een rijtje:

Voordelen van een zinkendak

 Minder kans op lekkages

Moderne uitstraling

Enorm lange levensduur

Geschikt voor platte en hellende daken

Flexibel en makkelijk te bewerken materiaal

Geschikt voor alle dakvormen

Natuurlijk en recyclebaar materiaal

De nadelen van zinken daken

Uiteraard willen we u een realistisch beeld geven en daarom moeten ook de nadelen van zinken daken benoemd worden. Zo heeft zink geen geluidswerende werking, zinken daken zijn dus niet geluidsisolerend. Daarnaast is zink gevoeliger voor schade, bijvoorbeeld door takken of hagel. De zinken dakplaten zijn lastiger te monteren en kan niet elke dakwerker deze klus aanpakken. Zorg dat u van te voren goed informeert en kies voor een gespecialiseerde dakdekker. Als laatste is zink een van de duurdere materialen voor dakbedekking, dit lichten we nog even toe.

De prijs van zinken dakenZinken daken

Het is niet mogelijk om vooraf zonder enige informatie de exacte kosten voor een zinken dak te geven. Het tarief is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de oppervlakte, de afwerking, het uur tarief van een dakdekker maar ook de moeilijkheidsgraad van het monteren van de dakbedekking. Maak daarom een afspraak met ons voor een gratis dakinspectie, aan de hand van deze inspectie kunnen wij u een offerte met een kostenplaatje voor u opstellen. De kosten worden zo altijd vooraf met u besproken zodat u nooit voor verassingen komt te staan!

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Ervaren vakmannan
  • Wij leveren maatwerk
  • Lekkages snel verholpen
  • Deskundig advies

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar!