Lekkages in Breda

Wanneer u last heeft van een lekkage in uw woning wilt u deze logischerwijs zo snel mogelijk verholpen hebben, omdat een lekkage vaak vervelende waterschade met zich meebrengt in houtwerk of bijvoorbeeld tegen uw muren. Helaas is de bron van een lekkage niet altijd even makkelijk te achterhalen, omdat een klein scheurtje in uw dakbedekking bijvoorbeeld al voldoende kan zijn om waterschade te creëren tussen uw dakbedekking en dak zelf. Om een oplossing te bieden voor de lekkage kunt u een erkende dakdekker inschakelen. Voor lekkages verhelpen in Breda en omgeving staan onze dakdekkers klaar om u hulp te bieden! Wij traceren de bron van de lekkage voor u en zullen deze waar mogelijk direct voor u verhelpen. In sommige gevallen is dit niet mogelijk, bijvoorbeeld als een deel van uw dakbedekking vervangen moet worden.

Vormen van lekkages verhelpen in Breda

Dakdekker lekkage verhelpenLekkages kunnen op tal van mogelijke manieren ontstaan, denk aan takken die bij een storm tegen uw dakbedekking slaan, kleine scheurtjes die zijn ontstaan als gevolg van ouderdom of dakpannen die van uw dak zijn gewaaid door een storm. Iedere vorm vergt zijn eigen aanpak! Sommige zaken kunt u wellicht zelf doen, zoals het leggen van nieuwe dakpannen. Andere, specifiekere werkzaamheden als het vervangen van EPDM-dakbedekking is gecompliceerder. Om ook in deze situaties van uw lekkage in Breda af te kunnen komen, helpen wij u!

Waar mogelijk zullen we u tevens direct helpen bij het zo goed mogelijk herstellen van de geleden waterschade aan het houtwerk van uw dak of muren. Neem nu snel contact op en wij helpen u dan verder!

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Ervaren vakmannan
  • Wij leveren maatwerk
  • Lekkages snel verholpen
  • Deskundig advies

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar!